We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het programma VerduurSAMEN2030. Wil je meer weten over VerduurSAMEN2030? Neem dan contact met ons op of schrijf je in voor onze nieuwsbrief(externe link)!

 • Energiecoaches

  Energiecoaches helpen je bij het verminderen van je energierekening.

 • Ventileren beschermt je gezondheid

  Goed ventileren, is 24 uur per dag ventileren.

 • VerduurSAMEN2030 wenst iedereen een gelukkig en duurzaam 2023!

  Namens VerduurSAMEN2030 willen we iedereen bedanken voor een succesvol 2022 en wensen we iedereen een gezond, gelukkig en duurzaam 2023!

 • Bedrijventerreinen gemeenten Bergen, Gennep en Land van Cuijk stimuleren verduurzaming met Green Deal

  Maandag 21 november is door de wethouders van de gemeenten Bergen, Gennep en Land van Cuijk een Green Deal getekend. Hiermee gaan deze partijen zich gezamenlijk inzetten om de energietransitie op de berdrijventerreinen sneller te laten verlopen, duurzaam ondernemen te stimuleren en de bedrijventerreinen klimaatbestendig in te richten.

 • Groene kansen voor industrieterrein De Flammert

  Op bedrijventerrein De Flammert in Nieuw-Bergen zitten maarliefst 55 bedrijven gevestigd. Sinds april van dit jaar mag Ben van de Wijgert zich parkmanager noemen van dit bedrijventerrein. We gingen in gesprek met Ben over de kansen en uitdagingen van het bedrijventerrein op het gebied van duurzaamheid.

 • Geslaagde middag bij het duurzaamheidscafé

  Het was interactieve en gezellige middag bij het duurzaamheidscafé in MFC de Buun in Well. Tijdens het duurzaamheidscafé kregen de inwoners uit de gemeente Bergen informatie over het verduurzamen van de woning. De middag stond bol van de ideeën, gesprekken en eigen ervaringen van en tussen de aanwezige inwoners.

 • Destion, al 20 jaar een voorloper in duurzaamheid

  De kwaliteit en duurzaamheid van de woningen staat centraal bij woningcorporatie Destion. VerduurSAMEN2030 ging met Diana Geene en Robert Weijers van Destion in gesprek om het te hebben over de werkzaamheden van Destion en het thema duurzaamheid.

 • ISDE-subsidie verhoogd en voor één isolatiemaatregel mogelijk

  Wil jij jouw woning verduurzamen? Grote kans dat jij hier subsidie voor kan aanvragen. Het rijk heeft de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Deze subsidie vergoed een gedeelte van de kosten van verschillende energiebesparende en energiezuinige maatregelen.

 • Ken jij SlimmeBuur André al?

  André uit Well (L) liet zonnepanelen plaatsen en gebruikt nu geen gas meer! Hij deelt zijn ervaring op SlimmeBuur.nl.

 • Met trots presenteren we de VerduurSAMEN2030-route

  Stap op de fiets en ontdek de VerduurSAMEN2030-route. De route is 28 kilometer lang en brengt je langs verschillende duurzame initiatieven van inwoners en ondernemers.

 • Kom jij ook naar het duurzaamheidscafé op 4 november?

  Leerzaam en gezellig: kom en neem je buren mee! Praat met inwoners die al flink aan het verduurzamen zijn en volg één of meer informatiesessies gegeven door onafhankelijk energieadviseur Laurette Bulkens.

 • Donderdag 6 oktober bijeenkomst: Well aan de slag met Energie

  Kom op donderdag 6 oktober naar de bijeenkomst: Well aan de slag met Energie in de Buun. De bijeenkomst start om 19.30 uur. Inloop is vanaf 19.00 uur.