We houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het programma VerduurSAMEN2030. Wilt u meer weten over VerduurSAMEN2030? Neem dan contact met ons op!

 • ISDE biedt extra kansen om te verduurzamen in 2021

  Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunnen woningeigenaren en zakelijke gebruikers vanaf 2021 subsidie aanvragen voor duurzame energieopwekking, isolatiemaatregelen en/of aansluiting op een warmtenet.
  Dakisolatie aanbrengen
 • Energiebespaartassen thuisbezorgd

  Deze week zijn de laatste energiebespaartassen thuisbezorgd. Heeft u ook een gratis energiebespaartas besteld, maar heeft u deze nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via verduursamen2030@bergen.nl.
  Jas VerduurSAMEN2030
 • VerduurSAMEN2030-impuls verlengd: vraag nu subsidie aan!

  Gemeente Bergen heeft besloten de VerduurSAMEN2030-impuls te verlengen. U kunt de subsidie nu aanvragen tot en met 31 maart 2021 óf tot het beschikbare budget op is.
  Subsidie
 • Succesvolle ontwikkelingen energiecoöperatie Well

  Wells Forum richtte in augustus de tweede energiecoöperatie in gemeente Bergen op met het voornemen om zonnepanelen op het dak van garage Van Wanroy in Well te plaatsen. Door de massale belangstelling kan Wells Forum grote stappen zetten in het postcoderoosproject.
  Zonnepanelen
 • Energiebespaartassen worden vanaf vandaag thuisbezorgd

  Inwoners van gemeente Bergen ontvingen begin november een voucher in hun brievenbus. Met deze voucher konden zij tot en met zondag 15 november een gratis energiebespaartas bestellen ter waarde van €50,-. De energiebespaartassen worden vanaf vandaag thuisbezorgd.
  Jas VerduurSAMEN2030
 • Energiehuis gesloten in kerstvakantie

  In verband met de kerstvakantie is het Energiehuis van maandag 21 december tot en met vrijdag 1 januari gesloten. 
  Energiehuis Bergen (L)
 • Nieuwe flyers Energiehuis

  VerduurSAMEN2030 heeft nieuwe flyers ontwikkeld voor in het Energiehuis. Deze flyers gaan over duurzaamheidsmaatregelen die inwoners kunnen uitvoeren in hun eigen woning. Grote en meer ingrijpende maatregelen komen aan bod, maar ook praktische en snel toepasbare tips.
  Flyers Energiehuis
 • Inwoners van gemeente Bergen bestellen massaal gratis energiebespaartas

  De actie leverde behalve een hoop enthousiaste reacties, ook een groot aantal bestellingen op. Er zijn in totaal maar liefst 2043 energiebespaartassen besteld!
  Jas VerduurSAMEN2030
 • Wijziging startdatum concretisering regionale zoekgebieden in Noord- en Midden Limburg

  Vorig week hebben wij via dit nieuwsbericht de oproep gedaan om mee te denken over waar we duurzame elektriciteit moeten opwekken in Noord- en Midden Limburg. Door ontwikkelingen is besloten om het proces uit te stellen.
  Regionale Energiestrategie (RES)
 • Denk mee over waar we duurzame elektriciteit moeten opwekken in Noord- en Midden Limburg

  Dertig zogenoemde RES-regio’s in Nederland onderzoeken waar op grote schaal duurzame elektriciteit opgewekt kan worden en hoe Nederland stap voor stap van het aardgas af kan.
  Idee
 • Laatste ontwikkelingen nieuwe energiecoöperatie Well

  Op donderdagavond 24 september vond de tweede informatiebijeenkomst plaats voor de nieuwe energiecoöperatie in Well. Het animo is zo groot dat nagenoeg alle zonnepanelen op het dak van Garage van Wanroy zijn verdeeld. Door de grote belangstelling kan Wells Forum grote stappen zetten in het postcoderoosproject.
  Zonnepanelen
 • Succesvolle informatiebijeenkomst nieuwe energiecoöperatie Well

  Op maandagavond 7 september vond bij MFC de Buun in Well een informatiebijeenkomst plaats van Wells Forum. 70 inwoners uit de dorpen Well, Wellerlooi, Aijen, Bergen en Nieuw Bergen lieten zich informeren over hoe ze deel kunnen nemen aan dit initiatief.
  Postcoderoosproject Well