Energiehuis Bergen is dé plek waar u ideeën met ons kunt delen en advies over duurzame energie kunt krijgen. Er zijn verschillende inloopmomenten, daarnaast bent u welkom op afspraak.

Energiehuis Bergen (L)

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Wij geven u informatie en advies over hoe u energie kunt besparen en opwekken in uw eigen woning.
  • We zijn op de hoogte van de voorwaarden van de actuele subsidieregelingen en -leningen voor het verduurzamen van uw woning.
  • We beschikken over monsters van isolatiemateriaal en kunnen u in deze keuze adviseren.
  • Wij geven u informatie over alle projecten rondom duurzame energie in Gemeente Bergen, zoals: zonnepanelen op bedrijfsdaken, energiecoöperaties en Energielandgoed Wells Meer.
  • Kunnen wij uw vraag niet beantwoorden? Dan zoeken wij voor u uit welke specialist u verder kan helpen.

Energieadviseurs

Onze energieadviseurs geven een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Dit betekent dat u een objectief advies krijgt dat is toegespitst op uw persoonlijke situatie. Uiteraard bent u vrij om zelf te beslissen wat u met het advies doet.

Openingstijden Energiehuis

Elke maandag tussen 15.00 en 17.00 uur en elke vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur is er een energieadviseur aanwezig. In verband met de huidige coronamaatregelen bent u welkom op afspraak. U maakt een afspraak via verduursamen2030@bergen.nl of via de Facebookpagina van VerduurSAMEN2030.

Bezoekadres

Energiehuis Bergen L
Keulerstraat 1
5854 BV Bergen

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het programma VerduurSAMEN2030? Via deze link schrijft u zich in voor de digitale nieuwsbrief.