Energiehuis Bergen is dé plek waar jij ideeën met ons kunt delen en advies over duurzame energie kunt krijgen. Er zijn verschillende inloopmomenten, daarnaast ben je welkom op afspraak.

Energiehuis Bergen (L)

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  • Wij geven je informatie en advies over hoe je energie kunt besparen en opwekken in jouw eigen woning.
  • We zijn op de hoogte van de voorwaarden van de actuele subsidieregelingen en leningen voor het verduurzamen van jouw woning.
  • We beschikken over monsters van isolatiemateriaal en kunnen jou in deze keuze adviseren.
  • Wij geven je informatie over alle projecten rondom duurzame energie in Gemeente Bergen, zoals: zonnepanelen op bedrijfsdaken, energiecoöperaties en Energielandgoed Wells Meer.
  • Kunnen wij jouw vraag niet beantwoorden? Dan zoeken wij voor jou uit welke specialist je verder kan helpen.

Energieadviseurs

Onze energieadviseurs geven een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Dit betekent dat je een objectief advies krijgt dat is toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Uiteraard ben je vrij om zelf te beslissen wat je met het advies doet.

Openingstijden Energiehuis

Het Energiehuis is geopend op maandag van 15:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur. Wilt u graag een afspraak maken met een van onze onafhankelijke energieadviseurs? Dan kunt u bellen naar (0485) 34 83 83 of een mail sturen naar verduursamen2030@bergen.nl.

Bezoekadres

Energiehuis Bergen L
Mosaïque 13
5854 AW Bergen

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het programma VerduurSAMEN2030? Via deze link(externe link) schrijf je je in voor de digitale nieuwsbrief.