Voor veel mensen is isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp een grote investering. Maar ook met kleine maatregelen is je energierekening flink te verlagen. Denk hierbij aan het aanbrengen radiatorfolie of radiatorventilatoren, het aanbrengen of vervangen van tochtstrips en brievenbusborstels en het vervangen van LED-lampen. Alleen kan niet iedereen deze maatregelen zelf uitvoeren.

VerduurSAMEN2030 zorgt in samenwerking met Sobolt Energieklus gratis voor dit werk. Energieklussers komen kosteloos langs om deze kleine maatregelen bij je thuis aan te brengen. Ook krijg je bespaartips om er zo voor te zorgen dat je energierekening zo laag mogelijk wordt.

Wil je een energieklusser langs laten komen?

Maak dan gratis een afspraak met Energieklus. Tijdens de afspraak ontvang je bespaartips en worden de energiebesparende maatregelen aangebracht die in de woning mogelijk zijn. Energieklus wordt kosteloos aangeboden door de gemeente Bergen. Maak er gebruik van en schrijf je snel in. 

Een afspraak maken kan door te klikken op onderstaande button. 

Maak een afspraak(externe link)

Meer informatie?

Lukt of niet of heb je nog vragen over de energieklussers. Bel/app dan met Sobolt Energieklus via 010 - 8995510 voor vragen of voor het maken van een afspraak. Natuurlijk kun je ook altijd binnenlopen bij het Energiehuis of een mail sturen naar verduursamen2030@bergen.nl