De inhoud is geladen.

Energiecoaches

Hulp bij energie besparen

Energiebesparing is een belangrijk thema, voor het milieu en voor je portemonnee. Daarbij kun je hulp krijgen van een energiecoach. Energiecoaches zijn inwoners die een korte opleiding tot energiecoach hebben gevolgd. Door hun kennis en eigen ervaringen zijn ze goed in staat om je te helpen besparen door het nemen van kleine maatregelen. De energiecoach komt gratis bij je langs.

Een energiecoach is onafhankelijk en niet commercieel. Hij kan helpen maar hij verkoopt geen producten. Hij werkt ook niet voor een installatiebedrijf of adviesbureau.

Direct een afspraak maken met een energiecoach

Hoe ziet een bezoek eruit?

Tijdens een bezoek gaat de energiecoach met jou in gesprek over jouw energieverbruik, mogelijkheden, wensen en situatie. Indien nodig en gewenst lopen jullie samen een rondje door het huis. Daarna maakt de energiecoach een verslag. Op basis van dit verslag kun jij aan de slag met energie besparen! Het bezoek van de energiecoach neemt ongeveer anderhalf uur in beslag en is volledig gratis.

Zelf energiecoach worden

Als energiecoach help je mede-inwoners van jouw gemeente energie betaalbaar te houden. Je volgt drie trainingen van een dagdeel. Wil je meer informatie over het worden van energiecoach of heb je andere vragen? Stuur dan een mail naar VerduurSAMEN2030@bergen.nl.