Onze energieadviseurs voeren bij inwoners van Gemeente Bergen kosteloos een woningscan uit. Hierbij krijgen inwoners advies op maat, gericht op hun specifieke situatie. Meld u gerust aan voor een kosteloze woningscan.

Woningscan

Hoe is de isolatie van uw woning en wat is uw energieverbruik? De meeste mensen zijn zich niet bewust van de mogelijkheden om energie te besparen. Deze hoeven niet allemaal ingrijpend te zijn. Het kan gaan om aanpassing in gedrag, zoals het verkorten van uw douchetijd (maximaal 5 minuten) tot het aanleggen van een warmtepomp. Maar hoe weet u wat wel en niet kan?

Wat is een woningscan?

Onze energieadviseur loopt samen met u door uw woning en geeft tips over hoe u uw energieverbruik kunt verlagen én de benodigde energie zo duurzaam mogelijk kunt opwekken. Bent u geïnteresseerd in een kosteloze woningscan*? Neem dan contact op via verduursamen2030@bergen.nl. Onze energieadviseurs nemen vervolgens contact met u op.


* De Regeling Reductie Energiegebruik is een regeling vanuit de overheid waarmee we duurzame initiatieven kunnen ondersteunen. Vanuit deze regeling kunnen we nog een aantal woningscans aanbieden.