Op 13 september presenteerden verschillende politieke en maatschappelijke organisaties een manifest voor een beter isolatiebeleid. De partijen doen in het manifest een oproep aan de komende regering: woningisolatie moet sneller, slimmer en socialer.

Binnen het programma VerduurSAMEN2030 hebben we veel aandacht voor woningisolatie. We durven wel te zeggen dat we hierin voorop lopen. En daar zijn we stiekem best trots op! We informeren onze inwoners over isolatiemogelijkheden in woningen én bieden ze via onze VerduurSAMEN2030-impuls de kans om hier subsidie voor aan te vragen, ook wanneer ze van de landelijke subsidie gebruik hebben gemaakt!

We zijn er van overtuigd dat we het samen moeten doen. Samen met onze inwoners zijn we op weg naar een energieonafhankelijk Bergen in 2030. Isoleren vormt daarbij een belangrijke rol: alle energie die we niet verspillen, hoeven we ook niet op te wekken.

Benieuwd naar de mogelijkheden om subsidie aan te vragen voor isolatiemaatregelen in woningen? Neem eens een kijkje op: https://www.verduursamen2030.nl/isolatiemaatregelen-in-woningen

Benieuwd naar het manifest? Deze is te downloaden op de volgende pagina:  www.nationaalisolatieprogramma.nu