Wilt u meer informatie over hoe u energie kunt besparen en opwekken in uw eigen woning? Of wilt u meer weten over de actuele subsidies? Deze websites bevatten betrouwbare informatie. 

Milieu Centraal

Milieu Centraal is de praktische gids voor duurzame tips en adviezen. Voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal onderscheidt zich met onafhankelijke en betrouwbare informatie. 
 

Provincie Limburg

De Provincie Limburg stimuleert particulieren, bedrijven en instellingen om te investeren in duurzaamheid. Er zijn een aantal vormen van ondersteuning, zoals leningen, subsidies of fiscale voordelen.
 

Regionaal Energieloket

Het Regionaal Energieloket is een samenwerking tussen gemeenten, lokale organisaties en het bedrijfsleven om u te helpen met het verduurzamen van uw woning. Lees meer informatie over duurzaam wonen bij u in de buurt. Met de gratis HuisScan ziet u binnen een paar minuten hoe u kunt besparen op uw energierekening. 
 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) investeert samen met ondernemers, kennisinstellingen, gemeenten, provincies en burgers in een energieneutrale en schonere toekomst. RVO biedt subsidies, kennis en netwerkactiviteiten aan die bijdragen aan duurzaamheid.
 

Servicepunt Energie Lokaal Limburg

Servicepunt Energie Lokaal Limburg ondersteunt bewonersinitiatieven en energiecoöperaties in Limburg. Het servicepunt geeft adviezen, organiseert themabijeenkomsten, workshops en cursussen en zorgt voor onderlinge verbinding door geregeld platformbijeenkomsten te organiseren.
 

Verbeter je huis

Hoe maak ik mijn huis energiezuiniger en duurzamer? Beantwoord de vragen en ontdek met welke verbeteringen u uw huis energiezuiniger en duurzamer kan maken. U ziet ook meteen wat het u kost en oplevert.