Op donderdagavond 24 september vond de tweede informatiebijeenkomst plaats voor de nieuwe energiecoöperatie in Well. Het animo is zo groot dat nagenoeg alle zonnepanelen op het dak van Garage van Wanroy zijn verdeeld. Door de grote belangstelling kan Wells Forum grote stappen zetten in het postcoderoosproject.

Voornemen is om het gehele project voor het einde van dit jaar af te ronden. Dit houdt in dat de zonnepaneleninstallatie dit jaar wordt opgeleverd en tevens alle bijkomstige administratieve taken worden afgerond voor de start van 2021. De bewoners waarvoor geen zonnepanelen meer beschikbaar zijn, worden op een wachtlijst geplaatst. Wells Forum overweegt bij voldoende interesse een tweede postcoderoosproject te starten.

Interesse?

Woon jij in Well, Wellerlooi, Aijen, Bergen of Nieuw Bergen en ben je geïnteresseerd in het postcoderoosproject van Wells Forum? Neem dan vrijblijvend contact op met Ger Koch via info@wellsforum.nl. Via deze weg word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen omtrent de energiecoöperatie in Well.

Postcoderoosregeling en VerduurSAMEN2030-impuls

Energiecoöperatie Well maakt voor haar plannen gebruik van de Postcoderoosregeling en de VerduurSAMEN2030-impuls. Met de postcoderoosregeling krijgen leden van de coöperatie een belastingvoordeel op energie die ze lokaal en duurzaam opwekken. Gemeente Bergen ondersteunt met de VerduurSAMEN2030-impuls bij de oprichting van een energiecoöperatie.

Missing media-item.