Helaas is de geplande informatiebijeenkomst over het nieuwe postcoderoosproject Zonnedak Gemeentewerf Bergen van maandag 26 september 2022 geannuleerd.

Er is niet tijdig een passende aanbieding voor de installatie en aankoop van de zonnepanelen ontvangen. Daardoor het niet mogelijk is om al een prijs per energiedeel te berekenen en een passende begroting voor dit project te presenteren. Aangezien dit essentieel is voor dit project, is besloten om deze bijeenkomst te cancelen en uit te stellen tot een nader te bepalen datum.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan alvast aan via Ger Koch: gerkoch05@gmail.com of via Energiecoöperatie Limburg U.A. info@energiecooperatielimburg.nl.

Met de verkregen subsidie van VerduurSAMEN2030 en de landelijke subsidie de SCE-regeling, die nader zal worden uitgelegd tijdens de introductiebijeenkomst, hopen we Bergen samen weer een stukje duurzamer te kunnen maken. 

Wat is een postcoderoosproject?

Als je wel zonne-energie wilt opwekken, maar je kunt of wilt geen zonnepanelen op jouw eigen dak plaatsen, dan kun je gebruikmaken van de postcoderoosregeling. Je koopt een deel van de zonnepanelen van een postcoderoosproject en wordt lid van de lokale Energiecoöperatie. 

Wanneer?

Er wordt een nieuwe datum gepland.


De agenda van de avond ziet er als volgt uit:  

  1. Voorstellen initiatiefnemers en samenwerking 
  2. Organisatiestructuur Energiecoöperatie Limburg 
  3. Energieopwekking Zonnedak Gemeentewerf Bergen 
  4. Stappenplan project Zonnedak Gemeentewerf Bergen 
  5. Waarom een collectief zonnedak? 
  6. SCE-regeling: toelichting  
  7. Financieel plaatje  
  8. Hoe kunt u deelnemen? 
  9. Vragen & sluiting 

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via Ger Koch: gerkoch05@gmail.com of via Energiecoöperatie Limburg U.A. info@energiecooperatielimburg.nl Inwoners van Nieuw Bergen, Bergen, Aijen, Afferden, Siebengewald en Well kunnen meedoen aan deze postcoderoos.