Samen hebben we een belangrijke en mooie ambitie: een energieonafhankelijk Bergen in 2030. Om deze ambitie waar te maken, verdient jouw duurzame initiatief een impuls. Hiervoor hebben we een subsidieregeling opgesteld.

Je kunt subsidie aanvragen voor vier verschillende zaken, namelijk het oprichten van lokale energiecoöperaties, projecten gericht op bewustwording van inwoners, isolatiemaatregelen en eenvoudige energiebesparende maatregelen in particuliere koopwoningen. Op deze pagina vind je hier meer informatie over en kun je een subsidieaanvraag doen! Onderaan de pagina kun je de complete subsidieregeling downloaden.
 

Looptijd regeling 

Er is in totaal een bedrag van €120.000,- beschikbaar voor de subsidieregeling. De regeling geldt tot en met 31 december 2021 óf tot het beschikbare budget op is. Aanvragen die we ontvangen, worden behandeld op datum van binnenkomst. Hierbij is het goed om te melden dat een aanvraag pas wordt behandeld, op het moment dat we alle gevraagde informatie hebben ontvangen. 

 

Contact 

Mocht je naar aanleiding van de informatie op deze pagina nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het e-mailadres verduursamen2030@bergen.nl.